Podpora od Marlus Group Zmäkčovače vody pre gastro prevádzky - Marlus Group

Gastro a potravinársky priemysel je jedno z odvetví čo potrebuje kvalitne upravenú vodu. Voda je potrebná na výrobu potravín , na varenie , na balenie, umývanie potravín. Musí byť kvalitná od umývania , ako prísada do výroby a konečného balenia produktov. Voda musí byť bezpečná pre výrobu, ľudskú spotrebu, musí mať dobrú chuť, vzhľad počas celého procesu výroby, alebo varenia, alebo iba podania dobrej kávy.

Gastro a potravinársky priemysel je jedno z odvetví čo potrebuje kvalitne upravenú vodu. Voda je potrebná na výrobu potravín , na varenie , na balenie, umývanie potravín. Musí byť kvalitná od umývania , ako prísada do výroby a konečného balenia produktov. Voda musí byť bezpečná pre výrobu, ľudskú spotrebu, musí mať dobrú chuť, vzhľad počas celého procesu výroby, alebo varenia, alebo iba podania dobrej kávy.

Gastro a potravinársky priemysel je jedno z odvetví čo potrebuje kvalitne upravenú vodu. Voda je potrebná na výrobu potravín, na varenie, na balenie, umývanie potravín . Musí byť kvalitná od umývania , ako prísada do výroby a konečného balenia produktov. Voda musí byť bezpečná pre výrobu, ľudskú spotrebu, musí mať dobrú chuť, vzhľad počas celého procesu výroby, alebo varenia, alebo iba podania dobrej kávy.

Vo výrobe: voda sa používa vo výrobe a spracovaní potravín a nápojov , ako na umývanie a oplachovanie, chladenie a konečné varenie potravín.
Pri čistení: voda sa používa na čistenie a dezinfekciu zariadení , ako aj náradia používaného pri výrobe potravín a nápojov.
Balenie: Upravená voda sa používa na chladenie produktov pre balením , tiež na čistenie fliaš, nádob používaných v potravinárskom priemysle.
Ako prísada: Kvalitná , upravená vody je často ako hlavná prísada pri výrobe nápojov, piva, džúsov, nealkoholických nápojov, destilátov, polievok a veľa ďalších potravín.
Filtrovaná a upravená voda, je už nevyhnutné riešenie pri výrobe potravín a nápojov ako aj gastro priemysle a stáva sa najdôležitejšou zložkou výslednej kvality aby boli potraviny chutné a hlavne bezpečné. Upravená voda sa stáva normou na splnenie kvalitatívnych požiadaviek pri spracovaní potravín a na prevenciu chorôb.

Správny výber úpravy vody je dôležitý:

Výber správnej filtrácie, dezinfekcie a úpravy vody je rozhodujúci pre výrobný proces ako aj pre splnenie noriem pri výrobe potravín.
Niektoré procesy, ako je umývanie a oplachovanie produktov nevyžadujú mimoriadnu filtráciu a úpravu vody. Postačujú často mechanické filtre , poprípade ošetrenie UV lampou . Ale sú procesy, kde je voda súčasťou výroby potravín ako nápoje, kde už je potrebná pokročilejšia úprava vody , ako je mechanická filtrácia, zmäkčenie vody, zníženie tvrdosti vody, vylepšenie chute vody, možno aj demineralizácia vody cez osmotické filtre. Výber správnej technológie úpravy vody je rovnako dôležitý , ako výber správneho systému filtrácie alebo čistenia vody. Fyzikálno – chemická úprava analýza , rozbor vody vám môže pomôcť pri vhodnom výbere filtrácie , alebo úpravy vody.

Výrobcovia potravín , gastro priemysel, jedálne , kaviarne v dnešnej dobe majú stále väčší problém s kvalitou vody pre proces výroby, varenia. Mať kvalitnú vodu už nie je otázkou šťastia ale správneho rozhodnutia a úpravy vody.

Technológie na úpravu vody vyhovujú náročným požiadavkám v procese výroby potravín a nápojov.

Takto upravená voda je vhodné pre použitie na :
• Úpravu pre kotle ohrevu teplej vody
• Na miešanie prísad do jedál a nápojov
• Na filtráciu pri výrobe ľadu
• Na prípravu pitnej vody do gastro prevádzok
• Na úpravu vody pre čistenie a výrobné procesy potravín
• Na zníženie odpadových vôd
• Pre parné hrnce, konvektomaty, umývačky riadu

Aké sú systémy úpravy vody ?

Úprava vody v sektore výroby potravín a nápojov , či v gastro priemysle sa značne líši od výrobného procesu a potreby výstupnej kvality vody po úprave vody.
Najčastejšie spôsoby úpravy vody sú :
• Zmäkčenie vody , zmäkčovačmi na zníženie tvrdosti vody
• Osmotická filtrácia
• Mechanická filtrácia, uhlíková filtrácia
• Dezinfekcia vody, UV lampy, dávkovacie čerpadlá

Kvalitná a čistá voda sa v dnešnej dobe pre potravinársky priemysel , gastro priemysel ako aj pre nápojový priemysel stáva nevyhnutná skoro počas celého výrobného procesu. Navyše v dnešnej dobe, kedy kvalita vody sa stáva vážnym problémom, je viac ako kedykoľvek predtým mať kvalitnú filtráciu a úpravy vody.

Technológie na úpravu vody eliminujú z vody sedimenty, mechanické nečistoty, nežiadúce častice, čoho výsledkom je vysoko kvalitná voda. Preto sa filtrácia a úprava vody stáva nevyhnutná v každej výrobe potravín, nápojov, v gastro prevádzkach, ako aj bežnej kaviarni.

Zmäkčovač vody pre malé priestory a byty - praktické zariadenie pre domácnosti s obmedzeným priestorom

Zmäkčovač Gastro duplex mini

Ochrana gastro zariadení pred usadzovaním vodného kameňa
  • Máte zanesený kávovar? Konvektomat?
  • Zanesené poháre? Málo účinnú umývačku riadu?
  • Vysoké prevádzkové náklady na opravy?
Zobraziť detail

Bezplatná obhliadka a poradenstvo pri výbere zmäkčovača

Bezplatná obhliadka miesta možného umiestnenia úpravy vody.
Jednoduchý test a odmeranie tvrdosti vody a dusičnanov vo vode.
Volajte a dohodneme si termín a čas kedy vám to vyhovuje.

  • Máte záujem o zmäkčovač vody a neviete kde ho umiestniť?
  • Potrebujete poradiť aký typ by bol pre vás najvhodnejší?
  • Neviete akú máte tvrdosť vody?
Hotline
Hotline
0905 644 330
Napíšte nám
Napíšte nám
filter@marlus.sk

Sme hrdými partnermi

sponzor4 Honeywellsponzor3 ResideoAirwatec logojohnguest logoGreenfilter logoLogo Krausen
VEĽKOOBCH.
NÁKUP
ZMÄKČOVAČOV
ZA SUPER CENY
REGISTROVAŤ SA
velka kvapkavelka kvapka
NOVINKA!
ONLINE
OBHLIADKA
CEZ MOBIL
REGISTROVAŤ SA
velka kvapkavelka kvapka
Twitter YouTube Pinterest Reddit Quora